Ediția a 12-a va avea loc în perioada 13-16 iunie 2024


HermannstadtFest 2023

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ



                               Stimaţi concurenţi,

        În urma experienţelor de anii trecuţi, atât la acest festival, cât şi la altele, am decis să realizăm un regulament de ordine interioară, extra, faţă de regulamentul festivalului.
        Ne dorim să aveţi parte de calitate şi respect pe parcursul desfăşurarii festivalului, motiv pentru care vă aducem la cunoştinţă câteva aspecte, parte din ele, fiind parte din bunul simţ al fiecăruia dintre noi.
        Acestea fiind spuse aducem la cunoştinţa dumneavoastră următoarele chestiuni:

·      Odată înscris, dar neprezentat la concurs, concurentului nu i se va restitui taxa de concurs ;
·       Nu se acceptă filmarea sau fotografierea concurenților în concurs. Fiecare concurent va primi CD cu prestația din cadrul concursului.  În caz de încălcare a acestei reguli, concurentul va fi descalificat fără drept de apel
·      În privința orelor de intrare în concurs, concurenții vor fi prezenți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora estimată.
·      Fiecare categorie de vârstă, de la fiecare secțiune va avea timp pentru repetiții, după cum urmează:
o     8 iulie - orele 15:00-16:00 
o    9 iulie – orele 9:00-10:00, pentru grupele I, II, III, respectiv15:00-16:00, pentru grupa IV și cele două secțiuni.
·      Concurenții vor repeta o singură strofă.
·      Neprezentarea în intervalul orar indicat, obligă concurentul să aștepte până la finzalizarea tuturor categoriilor care repetă.
·      Din rațiuni ce țin de respect, concurenții din ziua respectivă sunt obligați să fie prezenți pe toată perioada recitalurilor, chiar daca au concurat dimineața.
·      Anunțurile privind gala de premiere vor fi făcute după recitaluri, când concurenții vor primi CD-urile cu prestația și vor putea lua autografe de la membrii juriului.
·      Concurenții care nu participă la recital nu vor intra în posesia CD-ului. De asemenea, în caz de egalitate pentru un premiu, pentru departajare, cel care nu participă la recital va avea de pierdut.
·      Participarea la gală este obligatorie! NU  se trimit premii prin poștă sau prin orice altă modalitate. Acestea se înmânează personal.
·      Va rugam sa respectati curatenia
·      Va rugam sa respectati concurentii care sunt pe scena.
Aceste reguli au scopul de eficientiza desfășurarea festivalului, motiv pentru care, vă rugăm să le respectați, pentru a nu exista repercusiuni.
Mulțumim tuturor și vă urăm mult succes!